Mind-Walk

Wanneer je het vertrouwen in je lichaam even kwijt bent

Mind-walk coach Mieke Snelders

Achtbaan van emoties

Met de diagnose kanker kom je in een achtbaan terecht waar je niet uit kunt stappen. Je leven staat op zijn kop en in het teken van onzekerheid, ziekte en ziekenhuisbezoeken met als 1 doel: beter worden. Wanneer je na deze wellicht heftige periode ’de finish’ bereikt komen alle emoties los. ‘Iedereen’ verwacht dat je weer kunt meedraaien in de maatschappij, maar bij de meesten begint nu pas de verwerking. Je weet niet hoe je nu verder moet en je bent ook nog het vertrouwen in je lichaam kwijt. Herken jij jezelf hierin? Probeer dan de Mind-Walk cursus eens.

Wat is mind-walk?

Mind-Walk is een manier van bewust (mindful) wandelen in combinatie met yoga oefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Door middel van (wandel)oefeningen, wordt u bewust van de natuur en het lichaam, zodat zorgen even vergeten worden. U wordt weer in uw kracht gezet, terwijl u heerlijk geniet van de omgeving. Kortom: ontspanning door een beetje inspanning.

Wat houdt het in?

De cursus is één keer per week en duurt vijf weken. We wandelen 1 à 1,5 uur in de bossen met een groepje van maximaal tien personen.

Na de wandeling sluiten we af met een kopje koffie of thee en nemen we even de tijd om met elkaar te praten (degenen die de behoefte voelen).

Voor wie?

De cursus is voor iedereen haalbaar; iedereen kan op zijn/haar tempo deelnemen.

Voor mij is het van belang dat iedereen de training ontspannen en met een voldaan gevoel afsluit.

De kosten zijn €15,00 per les inclusief een kopje koffie/thee na afloop en elke les een presentje.

*Data, locatie en tijd op aanvraag

Waarom kan Mind-walk jou helpen?

Verbetert je zelfvertrouwen

Geeft energie

Vermindert stress

Versterkt het afweersysteem

Verlaagt de bloeddruk

Veel positieve ervaringen