Chemotherapie

Fiero Haarwerken heeft verschillende oplossingen, zodat u toch met een goed gevoel naar buiten kunt gaan

Tijdelijke haaruitval bij chemotherapie

De diagnose kanker is een heftige mededeling die niemand wil krijgen. Haarverlies is een hele nare bijwerking van de chemokuren die helaas veel voorkomt. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen, zodat u toch met een goed gevoel naar buiten kunt gaan.

U kunt kiezen voor een haarwerk, maar ook mutsjes, hoedjes of shawls zijn een goede oplossing. Het is belangrijk dat u een afspraak bij ons maakt vóór de eerste chemokuur, zodat we een model en haarkleur kunnen uitzoeken dat zoveel mogelijk aansluit op uw eigen kapsel.

Chemotherapie pruik

Werkwijze

w

Afspraak

Maak een afspraak vóór uw eerste chemokuur

Bereikbaar

7 dagen in de week bereikbaar, ook op zon- en feestdagen

Nazorg

U kunt bij mij ook terecht voor de nazorg

Ik sta voor u klaar!

Haarverlies

Vanaf het moment dat u uw haar begint te verliezen, kan dat emotioneel erg zwaar zijn. U kunt dan het beste zo snel mogelijk actie ondernemen.

Wanneer u besluit dat u het haarwerk wil gaan dragen, kunt u mij bellen. Ik ben zeven dagen per week bereikbaar (ook op zon- en feestdagen), want haarverlies laat zich niet plannen.

Met de tondeuse verwijder ik de haren. Dit gebeurt privé in de salon of bij u thuis als u dat fijner vindt.

Vervolgens wordt uw haarwerk gepersonaliseerd. Ik help u graag door het mogelijk lastige moment heen en we oefenen samen met het op- en afzetten van het haarwerk tot u zich er goed bij voelt.

Na een week kom ik bij u aan huis om samen het haarwerk te wassen.

U kunt bij mij ook terecht voor de nazorg. Als uw haar weer begint te groeien kan ik het bijwerken tot u besluit het haarwerk niet meer te dragen.

Ook kan ik het haarwerk voor u wassen als u dat fijner vindt.